SORS FA LITE

Sors FA Lite je osnovno, najjednostavnije izdanje programa za izdavanje računa. Namenjen je korisnicma kojima je potrebno rešenje za automatizaciju postupka izdavanja računa i praćenja naplate potraživanja. Ima sve mogućnosti koje se odnose na izdavanje računa i evidenciju prihoda ali nema modul za evidenciju rashoda i modul za finansijsko knjigovodstvo.

Program je potpuno prilagođen za rad u mrežnom okruženju, a omogućen je i rad na udaljenim lokacijama.

Naša kuća vrši instalaciju i obuku zaposlenih za rad u programu a svim korisnicima naših programa na raspolaganju stoji tehnička podrška u cilju otklanjanja eventualnih nejasnoća u toku rada.

Video prezentaciju programa možete da pogledate ovde.

Sledi spisak najvažnijih funkcija programa.

FAKTURISANJE

PROMET PO TEKUĆIM RAČUNIMA

RAD U MREŽI I RAD NA UDALJENIM LOKACIJAMA

Program je u potpunosti prilagođen za rad u mrežnom okruženju što znači da su podaci centralizovani u jednu bazu podataka kojoj istovremeno može da pristupa više korisnika. Omogućen je rad na udaljenim lokacijama.

Više o radu u mreži i radu na udaljenim lokacijama

VIŠEKORISNIČKA UPOTREBA

Poslovni program Sors FA omogućava višekorisničku upotrebu programa pomoću korisničkih naloga. Svaki korisnik ima svoj korisnički nalog preko koga pristupa programu i za koji se vezuju odobrenja (korisnička prava) kojima se određuje koje radnje korisnik može da obavlja u programu kao i kojim podacima može da pistupa. Korisnički nalog je zaštićen lozinkom.

Više o korisničkim nalozima

Pogledajte
ostala izdanja programa

Pogledajte

Pogledajte