SORS FA PLUS

Sors FA Plus je rešenje koje pruža mogućnost za izdavanje računa, predračuna, ponuda, knjižnih odobrenja i zaduženja. U poređenju sa drugim programima iz porodice Sors izdvaja se po tome što ima modul za finansijsko knjigovodstvo koji omogućava evidentiranje poslovnih promena po sistemu dvojnog knjigovodstva.

Program je jednostavan za upotrebu ima veliki broj izveštaja, omogućava analizu i praćenje kompletnog poslovanja. Potpuno je prilagođen za rad u mrežnom okruženju, a omogućen je i rad na udaljenim lokacijama.

Naša kuća vrši instalaciju i obuku zaposlenih za rad u programu a svim korisnicima naših programa na raspolaganju stoji tehnička podrška u cilju otklanjanja eventualnih nejasnoća u toku rada.

Video prezentaciju programa možete da pogledate ovde.

Sledi spisak najvažnijih funkcija programa.

FAKTURISANJE

RASHODI

IZVEŠTAJI

FINANSIJSKO KNJIGOVODSTVO

RAD U MREŽI I RAD NA UDALJENIM LOKACIJAMA

Program je u potpunosti prilagođen za rad u mrežnom okruženju što znači da su podaci centralizovani u jednu bazu podataka kojoj istovremeno može da pristupa više korisnika. Omogućen je i rad na udaljenim lokacijama.

Više o radu u mreži i radu na udaljenim lokacijama

VIŠEKORISNIČKA UPOTREBA

Poslovni program Sors FA omogućava višekorisničku upotrebu programa pomoću korisničkih naloga. Svaki korisnik ima svoj korisnički nalog preko koga pristupa programu i za koji se vezuju odobrenja (korisnička prava) kojima se određuje koje radnje korisnik može da obavlja u programu kao i kojim podacima može da pistupa. Korisnički nalog je zaštićen lozinkom.

Više o korisničkim nalozima

Pogledajte
ostala izdanja programa

Pogledajte

Pogledajte