SORS VP LITE

Sors VP Lite predstavlja osnovno, najjednostavnije izdanje programa iz porodice Sors. Ima sve mogućnosti koje se odnose na evidenciju prometa robe i evidenciju prihoda, ali nema mogućnosti za evidenciju rashoda, prikazivanje izveštaja i nema modul za finansijsko knjigovodstvo. Program omogućava automatizaciju operacija kao što su nabavka, izdavanje robe i fakturisanje.

Jednostavan je za upotrebu i potpuno je prilagođen za rad u mrežnom okruženju, a omogućen je rad na udaljenim lokacijama.

Naša kuća vrši instalaciju i izvodi obuku zaposlenih za rad u programu. Takođe, svim korisnicima naših programa na raspolaganju stoji tehnička podrška u cilju otklanjanja eventualnih nejasnoća u toku rada.

Video prezentaciju programa može da pogledate ovde.

Sledi spisak najvažnijih funkcija programa.

ROBNI PROMET

FAKTURISANJE

PROMET PO TEKUĆIM RAČUNIMA

RAD U MREŽI I RAD NA UDALJENIM LOKACIJAMA

Program je u potpunosti prilagođen za rad u mrežnom okruženju što znači da su podaci centralizovani u jednu bazu podataka kojoj istovremeno može da pristupa više korisnika. Omogućen je i rad na udaljenim lokacijama.

Više o radu u mreži i radu na udaljenim lokacijama

VIŠEKORISNIČKA UPOTREBA

Poslovni softver Sors VP Lite omogućava višekorisničku upotrebu programa pomoću korisničkih naloga. Svaki korisnik ima svoj korisnički nalog preko koga pristupa programu i za koji se vezuju odobrenja (korisnička prava) kojima se određuje koje radnje korisnik može da obavlja u programu kao i kojim podacima može da pistupa. Korisnički nalog je zaštićen lozinkom.

Više o korisničkim nalozima

Pogledajte
ostala izdanja programa

Pogledajte

Pogledajte