PROGRAM ZA MALOPRODAJU

SORS MP

×
Program za maloprodaju Sors MP

PROGRAM ZA MALOPRODAJU SORS MP

Program za maloprodaju Sors MP je kompletno rešenje namenjeno za evidenciju poslovnih promena i analizu podataka u maloprodaji. Akreditovan je od strane Poreske uprave za rad u sistemu e fiskalizacije.

Program omogućava vođenje precizne evidencije o prometu robe, prihodima i rashodima. Značajno ubrzava i olakšava operacije koje se u maloprodaji obavljaju svakodnevno, naročito izdavanje računa, izradu kalkulacija, evidenciju povrata robe i slično. Automatski formira izveštaje kao što su lager lista, KEP i promet kase. Sadrži izveštaje o ostvarenoj razlici u ceni, prodaji i nabavci robe ...

Program za maloprodaju Sors MP je dizajniran tako da su podaci centralizovani na jednom mestu, u jednoj bazi podataka kojoj istovremeno može da pristupa više korisnika. Omogućen je i rad u programu na udaljenim lokacijama.

Program podržava rad sa više maloprodajnih objekata koji posluju u okviru istog pravnog lica.

PRIJEM E FAKTURA I AUTOMATSKO PRAVLJENJE KALKULACIJA NA OSNOVU E FAKTURA

Program za maloprodaju Sors MP omogućava jednostavan prijem e faktura a postupak pravljenja kalkulacije na osnovu primljene elektronske fakture je potpuno automatizovan, što znači da je korisniku omogućeno da napravi kalkulaciju jednim klikom.

Saznajte više

IZDANJA PROGRAMA

Program za maloprodaju Sors MP ima tri izdanja koje se razlikuju po svojim funkcijama i ceni. Uz sva tri izdanja se isporučuje program Sors Kasa koji je akreditovan za rad u sistemu e fiskalizacije.

OPIS FUNKCIJE SORS KASA SORS MP SORS MP PLUS
NAPREDNI ESIR + LPFR
check mark check mark check mark
ROBNI PROMET
no check mark check mark check mark
ULAZNI DOKUMENTI
no check mark check mark check mark
FINANSIJSKI PROMET
no check mark check mark check mark
IZVEŠTAJI
Izveštaj o prometu robe - promet kase | Izveštaj o prometu robe po danima | Izveštaj o prometu robe i ostvarenoj razlici u ceni | Izveštaji o prodaji robe | Izveštaj o prodaji po robnim grupama | Izveštaji o nabavci robe | Grafički prikaz prihoda, rashoda i dobiti
no check mark check mark check mark
FINANSIJSKO KNJIGOVODSTVO
no check mark no check mark check mark
CENA ZA MESEČNI ZAKUP PROGRAMA 13 € 23 € 30 €
CENA ZA GODIŠNJI ZAKUP PROGRAMA 156 € 276 € 360 €
Cene su izražene bez PDV.
Naplata se vrši za jednu godinu unapred.
Navedene cene predstavljaju jedine troškove prema Softkomu - implementacija programa (instalacija i obuka za rad u programu) je uključena u cenu i ne naplaćuje se posebno.
Navedene cene podrazumevaju pravo da korisnik može da instalira program za kasu (napredni ESIR i LPFR) u jedan računar, a ostale delove programa u dva računara.

USLUGE KOJE SU URAČUNATE U CENU

Instalacija programa u računare kupca
Instalacija programa u računare kupca je uračunata u cenu i ne naplaćuje se posebno. U skladu sa svojim potrebama i organizacijom korisnik može samostalno da izvrši instalaciju programa u skladu sa uputstvima koja su objavljena ovde i ovde.

Obuka zaposlenih za rad u programu
Obuka zaposlenih za rad u programu je uračunata u cenu i ne naplaćuje se posebno.

Tehnička podrška za korišćenja programa do 50 poziva ili 5 sati rada na godišnjem nivou
Usluga tehničke podrške, do 50 poziva ili 5 sati rada na godišnjem nivou, je uračunata u navedene cene. Sa korisnicima koji imaju potrebu za većim obimom tehničke podrške cene se ugovaraju po zahtevu.

PRAVA KOJA KORISNIK STIČE ZAKUPOM PROGRAMA (LICENCA)

Zakup programa
Korisnik zakupljuje pravo korišćenja programa za maloprodaju Sors MP na određeni vremenski period. Minimalni period zakupa programa je jedna godina.

Pravo na instalaciju programa u dva računara
Korisnik ima pravo da instalira sve delove programa (module), osim programa za kasu (ESIR i LPFR), u dva računara koja koriste jednu bazu podataka. Posle instalacije u prva dva računara korisnik može da izabere delove programa (module) koje želi da instalira u sledeće računare. Pravo na instalaciju delova programa (modula) u svaki sledeći računar, posle drugog, se naplaćuje po važećem cenovnku.

Pravo na instalaciju jednog programa za kasu
Korisnik ima pravo da program za kasu (ESIR i LPFR) instalira u jedan računar. Pravo na instalaciju programa za kasu u svaki sledeći računar naplaćuje se 13 evra.

RAD SA VIŠE MALOPRODAJNIH OBJEKATA

Program za maloprodaju Sors MP je u potpunosti prilagođen za rad sa više maloprodajnih objekata. Podaci iz svih maloprodajnih objekata se čuvaju na jednom mestu, u jednoj bazi podataka, što omogućava efikasan rad kao i detaljan uvid u poslovanje.

Saznajte više

TEHNIČKA PODRŠKA

Nudimo snažnu tehničku podršku za naše proizvode.

Saznajte više

SERVERI

Nudimo mogućnost zakupa baza podataka u našim serverima.

Saznajte više

ZAKAŽITE PREZENTACIJU

Prezentaciju programa za maloprodaju možete da zakažete pozivom na broj 011 6280 121.

Kontaktirajte nas

DODATNI MODULI

Dodatni moduli su namenjeni korisnicima koji imaju specifične potrebe i njihova kupovina nije obavezna.

FAKTURISANJE

Modul za fakturisanje je namenjen firmama koje imaju potrebu da izdaju fakture pravnim licima (veleprodajne fakture). Ovaj modul omogućava izdavanje ponuda, predračuna, faktura, avansnih faktura kao i slanje elektronskih faktura na SEF. Cena modula je 7 € mesečno, odnosno 84 € godišnje.

Saznajte više

PROIZVODNJA

Modul za proizvodnju obuhvata sastavnice, prijemnice, radne naloge, trebovanja i predajnice. Omogućava automatizaciju evidencije kompletnog proizvodnog procesa. Cena modula je 7 € mesečno, odnosno 84 € godišnje.

Saznajte više

POVEZIVANJE SA WEB PRODAVNICOM

Ovaj modul omogućava razmenu podataka između softvera za maloprodaju i web prodavnice tako što u web prodavnicu šalje podatke o artiklima, stanju zaliha i cenama dok iz web prodavnice preuzima podatke o naručenim artiklima. Čitav proces je automatizovan. Jednokratna cena modula je 50 €.

Saznajte više

SERVIS

Ovaj modul je namenjen firmama koje pružaju usluge servisa. Sadrži revers (dokument za evidenciju prijema robe u servis) kao i radni nalog koji može da ima više statusa (u radu, urađen i sl). Integirisan je sa softverom za maloprodaju. Jednokratna cena modula je 50 €.

Program za maloprodaju

PROGRAM ZA MALOPRODAJU

E fiskalizacija - program za kasu. Kalkulacije, nivelacije, stanje zaliha, izveštaji.

Program za veleprodaju

PROGRAM ZA VELEPRODAJU

E-fakture, kalkulacije, predračuni, računi. Stanje zaliha, kartice kupaca i dobavljača.

Program za fakturisanje

PROGRAM ZA FAKTURISANJE

E-fakture, predračuni, računi. Kartice kupaca i dobavljača.

Program za knjigovodstvo

PROGRAM ZA KNJIGOVODSTVO

Dvojno i robno knjigovodstvo. Glavna knjiga, bilansi, analitičke kartice, POPDV.

VIŠEKORISNIČKA UPOTREBA

Broj korisnika koji mogu da upotrebljavaju program za maloprodaju Sors MP nije ograničen. Svaki korisnik može da ima svoj korisnički nalog i postoji mogućnost ograničavanja pristupa podacima. Na primer, jedan korisnik može da izdaje račune ali ne može da pristupa podacima koji se odnose na evidenciju rashoda. Drugom korisniku se može odobriti da pregleda sve podatake, ali mu se može uskratiti pravo da unosi nove ili menja postojeće podatke.

Više o korisničkim nalozima

RAD U MREŽI I RAD NA UDALJENIM LOKACIJAMA

Softver za maloprodaju Sors MP je u potpunosti prilagođen za rad u mrežnom okruženju što znači da su podaci centralizovani u jednu bazu podataka kojoj istovremeno može da pristupa više korisnika. Omogućen je i rad na udaljenim lokacijama.

Više o radu u mreži i radu na udaljenim lokacijama